QUI SOM

BCNHOUSES és la marca comercial per a lloguer de temporada de la raó social Albium Gestió S.L. Empresa familiar originària del Montseny (a 50 km. De Barcelona) i que va començar tenint, com a principal activitat, la promoció i construcció de projectes immobiliaris. Actualment Albium Gestió S.L. opera en 3 àrees de gestió molt diferenciades: Gestió Patrimonial, Agència Immobiliària www.albium.net i allotjaments turístics al Montseny www.ruralmontseny.es. En totes elles, el nostre principal objectiu és aportar valor als nostres clients.

 

Al llarg dels anys l'empresa ha anat evolucionant i ha augmentat el seu radi d'activitat geogràfica, posicionant-se, també a Barcelona ciutat, al mateix temps que diversificava les seves activitats. Actualment Albium Gestió opera en 3 àrees de gestió molt diferenciades: Gestió Patrimonial, Agència Immobiliària i Allotjaments turístics. En totes elles, el nostre principal objectiu és aportar valor als nostres clients.

 

 

Agència Immobiliària:

Dins de l'àrea immobiliària, portem a terme les següents activitats: intermediació en la compra venda i lloguer (ja sigui de temporada o llarga estada), valoració d'immobles, localització personalitzada d'immobles per als nostres clients, administració de lloguers, recerca de finançament i assessoria en la presa de decisions d'inversió / desinversió.

 

Podem acreditar una dilatada experiència professional en la intermediació immobiliària, tant en la compra venda com en el lloguer ja sigui per cartera pròpia o per a tercers. Aquesta activitat que s'inicia a la zona del Montseny, es porta a terme actualment també des de la nostra oficina a Barcelona.

 

Estem inscrits i reconeguts per la Generalitat a través del registre AICAT (Agents Immobiliaris de Catalunya) amb el número 4064.

 

Gestió Patrimonial:

La nostra experiència en el sector de la construcció i la promoció ens permet afrontar reptes també en l'àrea de gestió patrimonial pròpia, ja sigui a l'hora de realitzar noves inversions, des invertir o garantir rendibilitats interessants del patrimoni en propietat. Realitzem una gestió integral del patrimoni, a través de totes les àrees en qüestió: econòmic financera, legal, comercial i operacions (on s'engloba el manteniment integral dels edificis, els subministraments i les assegurances). Tota l'experiència de Albium Gestió al seu servei per garantir-li el millor rendiment de la inversió.

 

Allotjaments turístics

Inicialment explotant apartaments turístics a Barcelona ciutat, tant propis com aliens. En l'actualitat ens focalitzem en l'explotació d'allotjaments turístics rurals a la zona del Montseny. Hem realitzat el nostre propi projecte integral de rehabilitació en edificis i / o cases per a la seva posterior explotació aconseguint rendibilitats interessants, tot i l'estacionalitat del turisme rural.

 

Albium Gestió, sota la seva marca Rural Montseny, l'acompanya en tot el procés, des de la fase de planificació fins a la seva obertura (incloent l'obtenció de totes les llicències per a la seva explotació), gestionant la posada en marxa i fins i tot la seva posterior explotació. També oferim serveis d'intermediació en els allotjaments turístics per garantir i / o complementar els seus nivells d'ocupació òptims.

 

Estem acreditats com a operadors de "Habitatges d'us turístic" i som membres d'Apartur (Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona).

 

PROPIETARIS

Albium Gestió està especialitzada en els mercats de Barcelona ciutat i també la zona del Montseny, aquesta especialització ens permet conèixer perfectament les dinàmiques d'aquests mercats.

 

Estem interessats en assessorar i valorar la seva propietat de forma personalitzada, no dubti en contactar amb nosaltres trucant al 93 317 17 27 (Barcelona) o bé al 93 848 72 66 (Gualba).

 

VENDRE EL MEU IMMOBLE

Disposem de les eines necessàries per comercialitzar adequadament el seu immoble i poder arribar tant a potencials compradors nacionals com estrangers el que augmenta les possibilitats d'èxit de venda del seu immoble. El nostre objectiu és la seva satisfacció que consisteix a dur a terme el procés de venda de la forma més senzilla, amb la millor valoració del mercat i en el període més breu possible.

 

L'operació de venda del seu immoble a Albium Gestió inclou:

 

La valoració gratuïta de l'immoble.

Reportatge fotogràfic.

Publicació en web pròpia i principals portals immobiliaris.

Promoció a clients i inversors de la nostra cartera.

Informe periòdic al propietari de les gestions realitzades.

Tramitació de la cèdula d'habitabilitat.

En la nostra tasca comercial publiquem i posicionem els immobles en els principals cercadors immobiliaris per accelerar el procés de venda o lloguer.

 

 

LLOGAR EL MEU IMMOBLE

Disposem de les eines necessàries i ens esforcem per seleccionar al millor inquilí possible perquè tingui la tranquil·litat que la seva propietat estarà en bones mans i que tindrà el cobrament de les rendes garantides.

 

L'operació de lloguer del seu immoble a Albium Gestió inclou:

Fixació del preu de lloguer objectiu.

Reportatge fotogràfic.

Publicació en web pròpia i principals portals immobiliaris.

Promoció a clients de la nostra cartera.

Informe periòdic al propietari de les gestions realitzades.

 

En la nostra tasca comercial publiquem i posicionem els immobles en els principals cercadors immobiliaris per accelerar el procés de venda o lloguer.

 

Per a determinades propietats oferim la possibilitat de gestionar un lloguer de temporada, consulteu-nos per a més informació.

 

A més, si ho desitja li administrem el seu lloguer que inclou els següents serveis per a la seva major tranquil·litat:

 

- Gestió del cobrament i recobrament si fos necessari.

- Actualització de les rendes.

- Tràmits legals de la fiança.

- Canvis de nom en companyies de subministraments energètics.

- Atenció a les demandes dels inquilins.

- Assessoria en qüestions contractuals.